АВІТАМІНОЗ!!!
1 . Зберігати продукти в прохолодному темному місці.
2 . Не тримати овочі, фрукти та зелень тривалий час у воді.
3 . Не піддавати продукти занадто сильному сонячному або штучному освітленню під час приготування.
4 . Заздалегідь не нарізати продукти , робити це лише в процесі приготування.
5 . Якщо м’ясо і рибу запікати у фользі , вони збережуть більше вітамінів .
6 . Вода, в якій замочували бобові , також містить безліч вітамінів, тому під час варіння краще використовувати її .
7 . Квашену капусту, солоні огірки зберігати в розсолі, під вантажем .
8 . Квашену капусту перед вживанням ні в якому разі не промивати у воді. Тільки вичавлювати від розсолу.
9 . Разморожувати м’ясо при кімнатній температурі, не поміщаючи його в воду.
10 . Овочі для варіння занурювати у вже киплячу воду і закривати кришкою.
11 . Готову страву істи відразу, не намагаючись зберігати її. 12 . Мінімізувати період термічної обробки
Джерело: http://dovidka.biz.ua/avitaminoz-simptomi-profilaktika-likuvannya/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий