среда, 29 марта 2017 г.

АВІТАМІНОЗ!!!



Авітаміноз профілактика Найкраща профілактика авітамінозу повноцінне харчування, для цього потрібно знати як зберегти більше вітамінів в продуктах:
 1 . Зберігати продукти в прохолодному темному місці. 
2 . Не тримати овочі, фрукти та зелень тривалий час у воді. 
3 . Не піддавати продукти занадто сильному сонячному або штучному освітленню під час приготування. 
4 . Заздалегідь не нарізати продукти , робити це лише в процесі приготування. 
5 . Якщо м’ясо і рибу запікати у фользі , вони збережуть більше вітамінів . 
6 . Вода, в якій замочували бобові , також містить безліч вітамінів, тому під час варіння краще використовувати її . 
7 . Квашену капусту, солоні огірки зберігати в розсолі, під вантажем .
 8 . Квашену капусту перед вживанням ні в якому разі не промивати у воді. Тільки вичавлювати від розсолу. 
9 . Разморожувати м’ясо при кімнатній температурі, не поміщаючи його в воду. 
10 . Овочі для варіння занурювати у вже киплячу воду і закривати кришкою. 
11 . Готову страву істи відразу, не намагаючись зберігати її. 12 . Мінімізувати період термічної обробки
Джерело: http://dovidka.biz.ua/avitaminoz-simptomi-profilaktika-likuvannya/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий